Al doilea an copilașiii din instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău primesc către sărbătorile de iarnă cadouri dulci din partea Primăriei

Al doilea an copilașiii din instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău primesc către sărbătorile de iarnă cadouri dulci din partea Primăriei . 5 mii 500 de micuți din 18 instituții de educație timpurie din sectorul Ciocana se  bucură de cadourile multașteptate.  Astăzi, operatorul economic „Nefis”SRL deja a livrat producția la destinație – în grădinițele din sector. Procurarea cadourilor a fost posibilă și efectuată din contul economiilor la unele articole a bugetelor locale. Cadouri vor primi și micuții din suburbiile sectorului Ciocana.

Inițiativa îi aparține Primarului General al municipiului Chișinău, domnului Ion Ceban și se transformă deja într-o tradiție frumoasă a municipalității pentru  a aduce mai multe bucurii  micuților chișinăueni la sărbătorile de iarnă.  Sărbători frumoase mici cetățeni ai urbei noastre magnifice !!!!